Liity jäseneksi!

jäsensivut

 

 

 

 

 

Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n jäsenenä olet tukemassa suomalaisen käsityön edistämistyötä. Jäsenille yhdistys tiedottaa toiminnasta kahdella jäsenlehdellä ja tarjoaa erilaisia jäsenetuja. Jäsenyyden saat ostamalla taitokortin joko lukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi kerrallaan. Kortti on voimassa aina kevät- tai syyskauden. Kevään taitokortti on voimassa 1.1. - 30.6. ja syksyn 1.7. - 31.12. 

  • Jäsenmaksu/taitokortti on 65 euroa/kausi.

Taitokortti-jäsenyydellä saat seuraavat edut 

  • Saat osallistua taitokursseille & neulekonekouluun.* 
  • Opit mielenkiintoisia tekniikoita, niksejä neuleiden alueelta sekä tietenkin viimeisimmät neuletrendit
  • Voit tulla kutomaan mattoja, huopia, huiveja ym. kivaa kangaspuilla ilman erillistä kudontapäivämaksua
  • Saat osallistua esim. taito-torstaihin tai taito-perjantaihin, jonka ryhmiin kokoontuu kerran viikossa kaikenlaisista käsitöistä ja tekemisestä innostuneita
  • Vaihtelevia jäsenetuja, joista tiedotamme sähköpostitse lähetettävillä uutiskirjeillä ja tekstiviestein
  • Saat Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n KERIN -lehden kotiin kannettuna kaksi (2) kertaa vuodessa
  • Jouluna käsityöaiheisen yllätyslahjan

*Mikäli taitokortti ei käy jollekin kurssille maksuvälineeksi, kerrotaan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Poikkeuksia ovat esimerkiksi aikuisten kesäkurssit.

Liity jäseneksi / osta taitokortti tästä.

Taito Etelä-Pohjanmaa ry

Taito Etelä-Pohjanmaa on toiminut vuodesta 1907. Toiminta-alueena ovat Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaan maakunnan suomenkielinen alue. Vuonna 2018 yhdistys täytti kunnioitettavat 111 -vuotta. Toiminta-ajatuksena on käsityökulttuurin edistäminen taitona ja elinkeinona. Yhdistyksellä on myös osakeyhtiö Taito Shop Rustoopuori, jonka valikoimassa painotamme kotimaisuutta ja erityisesti pohjalaisten käsityöyrittäjien tuotteita. Taito Etelä-Pohjanmaan tärkeimmät toimintamuodot ovat työpajat, käsityökurssit, käsityön taiteen perusopetus, näyttelyt, tapahtumat, käsityömateriaalien ja tuotteiden välitys.

Olemme osa valtakunnallista Taitoliittoa. Taitoliitto ja alueelliset taitoyhdistykset muodostavat valtakunnallisen kaksikielisen käsityön palvelu- ja asiantuntijajärjestön. Taitojärjestön verkostoon kuuluu 18 taitoyhdistystä ja niiden 100 kiinteää toimipaikkaa.